Các chuyên mục

Grid List

*Conferences - “Findings from Field Trips”

In April and May, 2020, Professional Operations Faculty held conferences on “Reporting Findings from Field Trips of lecturers”. These events provided a forum for lecturers to exchange ideas and updates on emerging issues, and then enhance the quality of teaching and research.

* Renovation of Education in Teaching Business English targeted at Optimization of Students’ Active Learning

*Video Conference - “Findings from Field Trips”

On April 13th, 2020, Professional Operations Faculty held the video conference “Reporting Findings from Field Trips of lecturers”. This offered an opportunity for teachers to discuss emerging issues, and enhance the quality of teaching and research.

*Workshop - "Publishing in international journals”

On January 10, 2020, Professional Operation Faculty held a workshop on "Publishing in international journals", with the presentation by Dr. Nguyen Cam Tu – Lecturer of University of Otago, New Zealand. The workshop was a valuable opportunity for lecturers and researchers in FTU Ho Chi Minh Campus to exchange knowledge and experiences, then to improve the quality of their research activities.

*Conference - “Findings from Field Trips”

On January 3rd, 2020, Professional Operations Faculty held the conference named “Reporting Findings from Field Trips of lecturers” in order to update practical knowledges and improve the quality of teaching and research. This event was well attended by lecturers of the Faculty with many sharings on reports.

The English Faculty organized training sessions on English Teaching Methodology for the English lecturers from January 06th to January 10th, 2020. The training sessions were led by Dr Amanda Leigh Barbour and Ms Erin Taffe- lecturers from Niagara University (USA). The training sessions covered a wide range of innovative teaching ideas and activities to refresh, energize English lessons as well as encourage students’ motivation and cooperation in class.

* Conference “Reports of Lecturers of the Faculty of Basic Sciences on the Findings from Field Trips” toward Quality, Modern, and Effective Teaching in 2019 – 2020 Schooling Year.

*Workshop - Updating new tax rules in business practices

In order to enhance the exchange of academic and professional experiences in teaching and scientific research, on December 16, 2019, Professional Operations Faculty held a workshop on "Updating tax regulations in business practices", led by Mr. Le Khanh Lam - Chairman of RSM Auditing & Consulting Limited. This event offered an opportunity for lecturers and researchers in FTU Ho Chi Minh Campus to exchange knowledge, and practical experiences, which will improve the quality of their teaching and research activities.

Tiếp nối thành công của chuỗi sinh hoạt chuyên đề nâng cao chất lượng chuyên môn - giảng dạy tiếng Anh thương mại năm học 2019-2020 tại Cơ sở II trường Đại học Ngoại thương, ngày 20/12/2019, Bộ môn tiếng Anh đã tổ chức buổi sinh hoạt chuyên môn với chủ đề “Chia sẻ giảng dạy từ vựng thương mại” do báo cáo viên TS Nguyễn Thành Lân trình bày và chủ đề “Chia sẻ kinh nghiệm giảng dạy kĩ năng viết trong các môn tiếng Anh cơ sở” do báo cáo viên ThS Dương Ngọc trình bày.

On June 30, 2020, the Ministry of Science and Technology held the national advisory and official acceptance meeting of the national science and technology project led by Prof. Dr Nguyen Xuan Minh entitled “Key performance indicators (KPI) application in Vietnamese organizations and enterprises in 2018”

*Foreign Trade University - Ho Chi Minh City Campus held the official acceptance meeting of the scentific research project entitled “Marketing activities of retail businesses in Ho Chi Minh City”.

In the morning of May 4th, 2020, at Foreign Trade University - Ho Chi Minh City Campus, the Campus Acceptance Council held an official acceptance meeting of the scientific research project on “Marketing activities of retail businesses in Ho Chi Minh City” conducted by Dr Pham Hung Cuong, chairman of the project.

* Foreign Trade University – Ho Chi Minh City Campus held the official acceptance meeting of the scentific research project entitled “Building the strategic framework for the development of Foreign Trade University - Ho Chi Minh City Campus”.

* Foreign Trade University – Ho Chi Minh City Campus held the official acceptance meeting of the scentific research project entitled “The assessment of the employees’ English proficiency at TMT Food Co., Ltd: Reality and solutions”.

On May 4th, 2020, at Foreign Trade University - Ho Chi Minh City Campus, the campus Acceptance Council held an official acceptance meeting of the scientific research project on “The assessment of the employees’ English proficiency at TMT Food Co., Ltd: Reality and solutions” conducted by Dr. Nguyen Thanh Lan and  his research team.

*Foreign Trade University – Ho Chi Minh City Campus held the official acceptance meeting of  the scentific research project entitled “Deploying quality assurance activities at Foreign Trade University – Ho Chi Minh City Campus to meet the international integration requirements: Reality and solutions”.

Tác giả: TS Trần Quốc Trung (Trường ĐH Ngoại Thương), Trần Minh Thắng (Trưởng Phòng Kinh doanh DNTN TM-DV Tân Thắng Lợi)

Tác giả: Đặng Văn Kỳ (Thành viên nhóm thực hiện đề tài KPI), Nguyễn Thị Kim Loan (Phó Tổng Giám đốc Công ty TNHH Hiệp Thành)

Nhằm đáp ứng nhu cầu tham khảo tài liệu về pháp luật của Giảng viên, Sinh viên tại Cơ sở II,  Ban Thông tin – Thư viện trân trọng giới thiệu tới quý Thầy /cô và  Sinh viên: Danh mục sách pháp luật hiện có tại Thư viện (Vui lòng xem danh mục phía dưới). Quý Thầy/cô và các bạn sinh viên vui lòng liên hệ trực tiếp tại Thư viện để được phục vụ.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!